Bild med texten Vi spelar roll. Varje dag. Året om. För Luleå.

Vikariat eller extrajobb

För dig som vill arbeta extra minst två dagar i veckan finns Time Care Pool där du själv får önska dina arbetstider och arbetsdagar. Är du intresserad av ett schemalagt vikariat finns goda möjligheter till det. Du anger vad du är intresserad av i din ansökan.

Time Care Pool (TCP) är Luleå kommuns digitala vikariesystem som används för socialförvaltningens och resurscentrum måltiders vikarier.

Som vikarie i TCP ersätter du ordinarie personal vid frånvaro och det är vanligt att du blir bokad med kort varsel. Du styr själv vilka dagar och tider du jobbar och har möjlighet att jobba på flera olika arbetsplatser. När du blir tilldelad ett arbetspass får du ett sms med information om ditt uppdrag. Du är alltid garanterad minst 4 timmars arbete.

Hur du blir vikarie

För att få bli vikarie behöver du göra en ansökan på någon av våra öppna annonser. Om du går vidare i urvalet blir du kallad till intervju. Vi gör alltid en referenstagning och samlar in utdrag från Polisens belastningsregister innan anställning.

Extrajobb/vikariat inom stöd och service samt vård och omsorg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Extrajobb/vikariat som kock och måltidsbiträde Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För att påskynda processen kan du redan nu beställa ett utdrag ur belastningsregistret Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Om du har frågor eller funderingar gällande Time Care Pool eller rekryteringsprocessen är du välkommen att mejla till oss på kortrekrytering@lulea.se

Anställd som vikarie i Time Care Pool

Vill du komma tillbaka till Time Care Pool? Du kan aktivera dig igen genom att fylla i ett formulär.

Beställa vikarie under helger och röda dagar

Sidan uppdaterades den 27 februari 2023