Bild med texten Vi spelar roll. Varje dag. Året om. För Luleå.

Vikariat eller extrajobb

Vi behöver flera vikarier som kan ställa upp och göra en viktig insats när vår ordinarie personal är frånvarande. Time Care Pool är det system vi använder för att boka vikarier. Du väljer själv vilka dagar och tider du jobbar men vi ser helst att du kan jobba minst två dagar i veckan. Är du intresserad av ett schemalagt vikariat finns goda möjligheter till det.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kan arbeta i vård, stöd och omsorg eller i måltider i förskola och skola. För att du ska få en trygg grund att stå på när du börjar hos oss erbjuder vi dig praktisk introduktion och ett gäng digitala utbildningar.

Vi söker dig som:
- är 18 år eller äldre
- har god digital kompetens

Hur du blir vikarie

Du börjar med att göra en ansökan på någon av våra öppna annonser. Om du går vidare i rekryteringen blir du kallad till en digital intervju. Vi gör alltid referenstagning, samlar in utdrag från Polisens belasningsregister och begär in betyg innan anställning. Om du inte har EU-medborgarskap kommer du behöva uppvisa ett giltigt arbets- och uppehållstilltånd.

När du gör din ansökan får du svara på frågor och välja var du vill jobba. Glöm inte att bifoga ditt CV när du skickar in din ansökan! ✌️

Ansökan är stängd och öppnar igen vecka 31!

Kontakta vikarierekryteringen

Om du har frågor eller funderingar gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att mejla till oss på kortrekrytering@lulea.se

Nyfiken på att veta mer om Time Care Pool?


Sommarjobb? 🎉🎉🎉

Sprid glädje i sommar inom stöd, service, vård och omsorg! Du som jobbar under vår semesterperiod 24/6 - 18/8, med max 4 dagars frånvaro, får 5000 kronor i bonus!

För dig som beställer vikarier

Sidan uppdaterades den 15 maj 2024