Babysim

Att gå på babysim är en mysig upplevelse för dig och ditt barn. Här anmäler du dig och ditt barn till babysim. Barnet måste vara minst tre månader gammal och navelsträngen ska vara helt läkt.

Babysim Pontusbadet

Plats: Pontusbadet på onsdagar

Kursavgift: 1100:-

Antal tillfällen: Åtta gånger

Antal deltagare: Åtta bebisar i varje grupp.

Ålder: För barn som är minst tre månader. Vi rekommenderar att börja i babysim innan barnet fyllt ett år för att ni ska få ut så mycket som möjligt av kursen.

OBS. Betalning sker vid anmälan. Avbokning är möjlig fram till två veckor innan kursstart. Vid avbokning närmare än två veckor innan kursstart behövs läkarintyg för att få pengarna tillbaka.

Kursstart: Onsdag vecka 11 (13 mars)

Onsdagar vecka 11-20 (uppehåll vecka 14 för påsklov samt vecka 18 för 1:a maj)

Grupp 1: 12:00-12:30

Grupp 2: 12:40-13:10

Grupp 3: 13:20-13:50

Anmälan: Platserna till kursen släpps på måndag 12 februari klockan 18:00.

OBS. Betalning sker vid anmälan. Avbokning är möjlig fram till två veckor innan kursstart. Vid avbokning närmare än två veckor innan kursstart behövs läkarintyg för att få pengarna tillbaka.

Förbereda gärna ditt barn innan första babysimsbesöket. Detta kan vara genom att bada barnet i badbalja men gärna också i badkaret tillsammans med er föräldrar. En bra temperatur är ca 32-34 grader. Ni kan också duscha tillsammans och vänja barnet vid att få vatten över huvudet.

Vid första kurstillfället behöver endast du som vuxen duscha innan badet.

Tänk på att barnet ska ha en badblöja eller badplagg som sluter tätt. Om olyckan är framme är det viktigt att det stannar i blöjan.

Bassängen håller ca 32 grader värme under kursens tillfällen.

Hänglås behövs för att låsa skåpen i omklädningsrummen.

Sidan uppdaterades den 7 mars 2024