Hallarna i arenan

I Luleå Energi Arena så finns det totalt 11 stycken hallar och verksamheteslokaler.

Två av hallarna ligger på plan 2 (entréplan) och nio av hallarna i källaren (plan 1)

Till detta tillkommer 2 konferensrum, 20 omklädningsrum, domarrum, toaletter, restaurang, VIP-ytor, förråd och mycket mer.

Förstora bilden

Klicka på bilden för att zooma.

A-hallen

A-hallen är arenans största hall med sina ca 1000 kvadratmeters golvyta, rejäl takhöjd och 1992 sittplatser.

Här spelas elitbasket, elitinnebandy men är även träningshall för flertalet lag i Luleå. Här går det att arrangera konserter, mässor eller andra arrangemang. Hallen har klädda tygstolar, ett parkettgolv och fyra stycken 15 kvadratmeter stora LED-skärmar i varje hör som gör det möjligt att köra resultat på eller använda för att köra reklambudskap på. I taket finns det trossar, rånrör och motoriserade telfrar som gör det möjligt att sänka ner och hänga på ljud- eller ljus på.

Mått:
43,8 x 23,1
Takhöjd: 9450 mm till underkant på takbalk.
Area: 1020 kvm
Läktarstolar: 1888 st
Golv: Parkett, Tarkett Sports Floor
Ljud:
Ja, RCA- och XLRingång på respektive långsida samt i regirummet.
Övrigt: Lämplig för såväl idrott så som mässor, konserter och galamiddagar.

Se A-hallen genom Google Maps här Länk till annan webbplats.

B-hallen

B-hallen är träningshallen som ligger på samma våningsplan som A-hallen och har fina möjligheter för att träna basket, innebandy eller för gymnastik eller tävlingar.

Hallen är även är fullt utrsutad med bomsystem, ribbsolar, mattor, plintar och gymnastikutrustning. Dagtid använs hallen för skolverksamhet med gymnasik, bollsporter, racketsporter eller för dans.

Mått: 38,8 x 18,9
Area: 720 kvm
Golv: Plastmatta.
Ljud: Ja, RCA- och Lineingång på långsida bakom sekretariat.
Övrigt: Lämplig för såväl idrott så som mässor och konferenser.

Se B-hallen genom Google Maps här Länk till annan webbplats.

C-hallarna, C1 och C2

I kampsportlokalerna i källaren ligger en 8 x 10 m i C1, och 8 x 10 i C2 kampsportsmatta utlagd hela tiden.

Lokalerna är lämpliga för kampsport så som karate, judo, jujutsu, material arts, bushido och andra kamsporter.​ C1 har speglar på väggarna och ribbstolar, C2 har bara ribbstolar längs ena långsidan.

D-hallen

D-hallen är hallen i källarplan som har en plastmatta och är mycket populär för innebandy, men även för cirkelträning, dans och fungerar även för bordtennis och andra idrotter.

Hallen är 38 x 14 meter och har inga ribbstolar eller annat. Däremot innebandymål både små och stora burar, musikanläggningar och möjlighet att dra in bordtennisbord.

Mått:
Area: 
Golv:
Ljud:
Övrigt:

E-hallarna, E1 och E2

E-hallarna är till för både kampsport och för bordtennis. Dagligen står det bordtennisbord i E1 och i E2 ligger en kamsportsmatta.

E1 har en röd plastmatta som underlag och E2 har en mjuk grå matta för att kunna användas för dansträning, kampsport och mycket mer.

Mått:

Area: 
Golv:
Ljud:
Övrigt:

F-hallarna, F1, F2 och F3

F-hallarna är tre till antalet där F1 i huvudsak används för brottning, men går att använda till vad som helst med sitt trägolv.

I alla tre hallarna ligger ett parkettgolv och i F2 finns en boxningsring fast monterad och det finns päronbollar, säckar och verksamhetsutrustningar för boxning.

Konferensrum

På entréplan finns ett stort konferensrum för ca 140 sittande gäster i biosittning. Rummet går också att dela av så det blir ett mindre och ett större konferensrum.

Dagligen är konferensrummet dukat för skolsittning i det stora rummet och för konferenssittning i det lilla rummet. Vid bokning så anger du vad du önskar för dukning av rummet. Bägge rummen har whiteboardstavlor, datorkanoner och fast anslutning för IT.

Här kan du kika på lilla konferensrummet via Google Maps Länk till annan webbplats.

Här kan du kika på stora konferensrummet via Google Maps Länk till annan webbplats.

Sidan uppdaterades den 12 oktober 2020