Navets logotyp med svarta bokstäver på vit botten.

Navets logotyp har tagits fram i samverkan med unga.

Navet - mötesplatsen för unga Luleåbor

Är du mellan 16-20 år och vill ha ett ställe för att arrangera event, plugga, skapa, fika eller bara hänga? Kom till Navet!

Navet ligger på Kungsgatan 23 A i centrala Luleå.

Vill du veta mer?
Kontakta Navets verksamhetsledare

Navet har öppen verksamhet tisdag-torsdag 15-20 och fredagar 14-20.

Vid ungdomsproducerade eller andra arrangemang kan Navets öppettider ändras. Navet kommunicerar särskilda öppettider via sociala medier i samband med arrangemangen.

Håll koll på allt som händer på Navet, följ oss på Facebook, Länk till annan webbplats. Instagram Länk till annan webbplats. eller anslut dig till vår server på Discord. Länk till annan webbplats.

Navet finns för ungdomar mellan 16-20 år. Här skapar ungdomarna innehållet tillsammans med de ungdomscoacher som jobbar på Navet.

I lokalerna finns en black box, ett fik, en scen, musikrum, podd/inspelningsrum, rum för grupparbete, lånekontor, kreativa ytor för konst och hantverk, böcker att ta med hem eller läsa på plats, sällskapsspel och massor av plats för avslappnat häng.

Visionen med Navet är en attraktiv mötesplats i Luleå som präglas av energi, medskapande och öppenhet. En plats där ungas delaktighet, inflytande och demokrati är en självklarhet. Här får du möjlighet att påverka vad som händer. Kom in och prata med våra ungdomscoacher om din idé och få stöd att göra den till verklighet!

På Navet arrangeras även två särskilda verksamheter:

  • Regnbågscafé - för unga HBTQIA+ och allierade
  • Stjärnan - för unga med funktionsnedsättning

Läs mer om Regnbågscafé och Stjärnan.

Sidan uppdaterades den 17 mars 2023