Dagverksamhet Kajutan och Sjöbodan

Våra två dagverksamheter, Sjöbodan och Kajutan, är till för dig som bor hemma med demens eller minnessvikt. För att få komma till dagverksamheten behöver du ett biståndsbeslut av kommunens biståndshandläggare. Ring till kommunens kundcenter 0920-45 30 00 så får du hjälp.

Vad vi kan hjälpa till med

Här kan du få hjälp till en meningsfull dag med både stimulans och gemenskap med andra. Vi erbjuder vardagliga aktiviteter i en inspirerande och hemlik miljö. På dagverksamheten har vi alla möjligheter till utevistelse i vårt fina närområde.

Måltider som ingår i vistelsen på dagverksamheten är gemensam frukost, lunch och eftermiddagsfika som vi dukar och förbereder tillsammans.

Så här gör du

  • Du behöver ett biståndsbeslut.
  • Om biståndsbeslutet beviljas kontaktar vi dig och kommer överens om vilka dagar och tider du besöker oss.

Ansöker gör du via vår e-tjänst.

Men du kan också använda en blankett eller ringa till Luleå kommuns kundcenter 0920-45 30 00 och fråga efter en biståndshandläggare.

Till blanketten för Ansökan om bistånd enligt socialtjänstlagen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (om du inte kan använda e-tjänsten)

Bokning och besök

Du kan besöka oss när du fått biståndsbeslut om dagverksamhet. Personalen kontaktar dig och planerar ett första besök. Vi inleder med en introduktion så att din vistelse ska kännas trygg.

Boka dina besök genom att ringa bokningssamordnaren alla helgfria vardagar klockan 8-10 på telefon 0920-45 52 00.

Besöksadress

Majvägen 22, Bergvikens vård- och omsorgsboende.

Välkommen!

Anhörig? Lämna dina synpunkter

Vi vill veta vad du tycker om våra verksamheter så att vi kan förbättra oss. Svara på vår enkät Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterades den 26 januari 2024