LÅ Vibe

Festivalen som kommer till dig på Hertsön//Udden//Råneå. Good vibes only!

En gratis och drogfri festival som kommer till tre av Luleås bostadsområden under våren och sommaren 2023. Starten går på Hertsön följt av Gültzauudden i centrum och sen blir det final i Råneå.

Artister släpps inför varje spelning, stay tuned!

Artister Hertsön 27 maj

Nu är det klart: Alawee, Peg Parnevik, Olivia Lobato och Baby Mala kommer till LÅ Vibe Hertsön! Klockan 18 öppnar området och klockan 18.30 går första artisten på scenen på Hertsö IP den 27 maj. Läs mer om artisterna här.

Samarbete med föreningar

Vi har musiken, men vill också fylla stadsdelarna med aktiviteter, matförsäljning och annat. Har du en förening på Hertsön, i centrum eller i Råneå och vill vara med och skapa härliga vibes - kontakta projektledare Örjan Esensjö på mejl.

Observera att LÅ Vibes är ett helt drogfritt arrangemang.

Foto och film under LÅ Vibe

Festivalen kan komma att dokumenteras med foto och film.

Filmer och bilder från evenemanget kan komma att användas i syfte att informera om verksamheten samt marknadsföra LÅ Vibe för Luleå kommuns räkning. Den rättsliga grunden är Allmänt intresse.

Vill du få en bild eller film där du eller anhörig till dig förekommer, kontakta Luleå kommun via e-post lulea.kommun@lulea.se eller via telefon på 0920- 45 30 00.

Läs mer om hur Luleå kommun hanterar personuppgifter på lulea.se/personuppgift.

Kontakt

Frågor om LÅ Vibe? Kontakta projektledare Örjan Esensjö på mejl.

Festivalen arrangeras av Luleå kommun.

Sidan uppdaterades den 24 maj 2023