Dialogmöte Porsö centrum

  • Dialogmöte - Porsö centrum Etapp 2
  • Porsöskolans matsal
  • måndag 21 februari 2022 kl. 18:00 - 20:00

Luleå kommun och Lulebo startar bygget i den första etappen av upprustningen på Porsö centrum sommaren 2022. Under ett dialogmöte som ska hållas den 21 februari ska de presentera hur långt arbetet har kommit för årets arbete och vad som är tänkt för arbetet som påbörjas under nästa år.

– Vi ska presentera vad vi har på gång i år och våra idéer som visar hur vi ser att Porsö centrum ska utvecklas i den andra etappen, säger projektledare Emma Sailamaa på Stadsbyggnadsförvaltningen vid Luleå kommun.

Mycket av förarbetet kring Porsö centrum är redan utfört. – Men vi ser att det finns utrymme i planeringen för att lyfta in mindre justeringar och önskemål. Därför är det viktigt för oss att få input från de som är på Porsön, säger Niklas Rombe Hedlund, projektledare vid Lulebo AB.

Tanken för träffen är att det ska vara ett aktivt möte där alla deltagare får möjlighet att framföra sina tankar och idéer kring presentationsmaterialet i dialoger i mindre grupper.

Deltagare på informationsmötet är förutom intresserade Porsöbor personer från Luleå kommun, Lulebo, Svenska Kyrkan samt olika verksamheter i Porsö centrum.

Välkommen!

Luleå kommun, Svenska Kyrkan & Lulebo AB

Mer information om det som händer på Porsön finns på www.lulea.se/porsön Länk till annan webbplats.

Sidan uppdaterades den 17 februari 2022