Navet stänger fysiskt - fortsätter digitalt

Navet, mötesplatsen för unga mellan 16-20 år, flyttar nu åter över sin verksamhet till den digitala världen för en tid framöver. Detta som en följd av att Luleås gymnasieelever, Navets målgrupp, delvis har gått över till distansundervisning.

Även i våras flyttade Navet över din verksamhet till sina digitala kanaler. Efter sommarlovet öppnade mötesplatsen igen men i och med den ökande smittspridningen i samhället och gymnasieskolans distansundervisning är det nu åter digitalt som gäller.

– Det är självklart tråkigt att behöva stänga den fysiska mötesplatsen ytterligare en gång det här året. Samtidigt vill vi ta vårt ansvar, säger Robin Lindquist, verksamhetsledare Navet, och fortsätter:

– Vi vet att många unga har det jobbigt nu när de än en gång tvingas begränsa sina sociala kontakter. Vi vill därför fortsätta att finnas där för vår målgrupp, fast i digital form. Vi kommer att hitta på olika aktiviteter via våra digitala kanaler och uppmuntrar alla att gå in och följa @navetlulea på Instagram.

Från tisdag 24 november och till 8 december, med möjlighet till förlängning, är den fysiska mötesplatsen stängd. Vilka aktiviteter som Navet bjuder på digitalt kommer uppdateras löpande på Navets instagram. Länk till annan webbplats.

Navets fysiska stängning påverkar inte fritidsgårdsverksamheten för unga i högstadieåldern som fortgår som vanligt, dock med restriktioner på hur många besökare man tar in åt gången.

Kontakt: Robin Lindquist, verksamhetsledare Navet, 070-54 63 150

Sidan uppdaterades den 4 mars 2021