SM-veckan Luleå/Boden välkomnar Linda Pira och Paul Rey till SM-torgen

Vi har tidigare berättat att Hanna Ferm och Robin Bengtsson kommer till SM-veckan Luleå/Boden. Nu är det även klart att Paul Rey uppträder på SM-torget i Luleå lördag 28 mars kl:19.30 och Linda Pira på SM-torget i Boden lördag 28 mars kl: 19.30.

Linda Pira

Efter en lång tystnad är Linda Pira tillbaka med singeln ”Plastico”. Till skillnad från tidigare års flört med pop (läs 2017 års singlar) och kommersiella samarbeten (Pantamera) är Linda tillbaka där hon började: hård hiphop. Och hon spiller ingen tid med att beskriva hennes sanning med ärlighet och självdistans. Med integritet, talang och en aura av självklar auktoritet rappar hon släpigt och kaxigt om systerskap, kärlek, uppväxten i västerort och brustna drömmar.

Paul Rey

Paul Rey är aktuell i Melodifestivalen med låten "Talking in my sleep".

Trots att han bara är 27 år känns det som att Paul Rey redan har levt flera gånger. Från uppväxten i Lund på soulmusik, till den hyllade rapparen P.J., till storslagna popartisten Paul Rey som samarbetar med Snoop Dogg och har Quincy Jones som mentor
I höst släpps mer musik, som också handlar om relationer, en av låtarna heter Hurt.

– Den handlar om att man är medveten om risken för att det kan göra ont ibland och det kan sluta med krossat hjärta, men det är värt det, berättar Paul Rey.

Fullständigt program: www.smveckan.se Länk till annan webbplats. och Facebook-evenemanget Länk till annan webbplats.

Kontakt:
David Jordansson
Artistbokare SM-veckan Luleå/Boden
Tel: 072-235 03 76.

Robin Lindquist
Eventansvarig SM-veckan
Tel: 0920 – 45 62 07

Sidan uppdaterades den 4 mars 2021