Förändring gällande korttidsvikarier inom Barn- och utbildningsförvaltningen

Student Consulting AB blir kommunens leverantör av bemanningstjänster för vikariat som är kortare än 14 dagar inom förskola och skola. Beslutet togs på kommunstyrelsens arbetsutskott och avtalet kommer att gälla under två år med möjlighet till ytterligare två års förlängning.

Uppdaterat 2022-03-09

Från och med den 1 august tar StudentConsulting över bokningen av korttidsvikarier, fram till dess sker bokningen som idag via kommunens Bemanningsenhet.

Du kan meddela intresse på lulea@studentconsulting.com och registrera din profil på studentconsulting.com. Du kan nå StudentConsultings konsultchef Madeleine Forsbäck på telefon 070 541 87 27.

Vi hoppas att du finns med oss även med en extern aktör.

Berörs inte

Längre vikariat och vikarietillsättning i måltidsverksamheten berörs inte av denna förändring. Inte heller den vikarietillsättning som görs till socialförvaltningen.

Mer information om beslutet: Klart med leverantör för korttidsbemanning - Vårt Luleå (vartlulea.se) Länk till annan webbplats.

Tidigare artikel: Investeringsbudget och korttidsvikariat - Vårt Luleå (vartlulea.se) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vid frågor kontakta bufkansli@lulea.se


Gå tillbaka till vikariesidan

Sidan uppdaterades den 25 mars 2022