Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Dags att utse Årets Skolhjältar 2014

Har du en lärare som är en superpedagog, alltid tar sig tid att lyssna och som får även den mest utmanande lektionen att kännas inspirerande och lärorik. Då ska du nominera hen till Årets Skolhjälte på www.skolhjaltar.selänk till annan webbplats

Luleås skolhjältar 2014 är ett intiativ från den kommunala skolan i Luleå. Syftet är att lyfta fram alla engagerade medarbetare som tar skolverksamheten till nya höjder. 

– Vi har utsett årets skolhjältar sedan år 2010 och det har varit en succé från start. För oss handlar det främst om att lyfta vår kompetenta personal inom skolan, men givetvis också att locka fler att vilja jobba inom skolan. Det är ett intressant, utmanande och roligt arbete, säger David Visscher, utvecklare kommunikation & marknadsföring Barn- & utbildningsförvaltningen Luleå kommun. 

Nominera fram till den 21 oktober

Fram till den 21 oktober kan Luleåborna nominera sina favoritkandidater bland lärare och annan skolpersonal till Luleås skolhjältar. Sedan är det en jury som består av ledande personer inom den kommunala skolan i Luleå som utser finalisterna.

Det är fem finalister som tävlar i varje kategori;

  • förskola
  • grundskola F-6
  • grundskola 7-9
  • särskola
  • gymnasium

Efter det sker en offentlig omröstning där alla som vill får lägga sin röst.

Den 10 december presenteras vinnarna i de fem olika kategorierna.