Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Inspirerande samtal om entreprenörskap när Prins Daniel besöker gymnasieelever i Luleå​

Gymnasieelever i Luleå har idag träffat Prins Daniel och en kvartett utvalda experter, alla erfarna entreprenörer, för att diskutera erfarenheter och drömmar om entreprenörskap.

Expertpanelen bestod av fr v Henrik Blycker, Mai-Li Hammargren, Karl-Johan Persson, Johan Skarborg och prins Daniel

Expertpanelen, Johan Skarborg, Academic Work, Karl-Johan Persson, koncernchef för H&M, Mai-Li Hamargren, Mutewatch och Henrik Blycker, Oxeon, delade på ett inspirerande sätt med sig av sina erfarenheter. Under ledning av moderator Anna Olin berättade de vad entreprenörskap är och hur deras egen väg till entreprenörskap sett ut.

Samtliga i panelen var överens om att nyfikenhet och utbildning är två viktiga komponenter för den som vill satsa på entreprenörskap. Av stor betydelse är också möjligheten att bolla tankar och idéer med en mentor. 

Prins Daniel berättade om projektet Prins Daniel Fellowship och mentorsprogrammet inom Prins Daniels fellowship.Efter föreläsningen var elever inbjudna att delta i runda-bords-samtal. Samtalen fördes i mindre grupper som leddes av inspiratörer tillsammans med experterna, medan Prins Daniel gick runt bland borden för att lyssna till och ta del av diskussionerna.

Mer om projektet Prins Daniel Fellowshiplänk till annan webbplats