Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Novellpristagare 2017

Årets novelltävling är avslutad och fem (utav femtio inlämnade) noveller har uppmärksammats lite extra. Tre i kategorin relationer och två i kategori framtid respektive fantasy. De hyllade skribenterna fick diplom, blommor, ett presentkort samt klasskamraternas applåder.

Sara Lomgren i Na1 Eidr är novellpristagare i Luleå Gymnasieskolas novellpristävling för elever som läser kursen Svenska 1. I relationsgenren har Sara skrivit novellen ”Blommans sista blad” som kan läsas i sin helhet på Edwise. Stort grattis från hela Idrottsgymnasiet.

Hampus Zetterqvist i Es1BHu1 är novellpristagare i Luleå Gymnasieskolas novellpristävling för elever som läser kursen Svenska 1. I relationsgenren har Hampus skrivit novellen ”Det ändlösa pusslet” som kan läsas i sin helhet på Edwise.. Stort grattis från Humanisterna och hela Lärkan.

Wilma Westman i Sa 1A är novellpristagare i Luleå Gymnasieskolas novellpristävling för elever som läser kursen Svenska 1. I fantasygenren har Wilma skrivit novellen ”Cecilia” som kan läsas i sin helhet på Edwise. Stort grattis från Samhällsprogrammet och hela Hackspetten.

Victor Stubbfält är novellpristagare i Luleå Gymnasieskolas novellpristävling för elever som läser kursen Svenska 1. I framtidsgenren har Victor skrivit novellen ”Ånyo” som kan läsas i sin helhet på Edwise. Stort grattis från NV-programmet och hela Kungsfågeln.

Lovisa Norberg i Na 1D är novellpristagare i Luleå Gymnasieskolas novellpristävling för elever som läser kursen Svenska 1. I relationsgenren har Lovisa skrivit novellen ”När hunden tystnar” som kan läsas i sin helhet på Edwise. Stort grattis från NV-programmet och hela Kungsfågeln.

Här kan du ladda ned novellerna i pdf-format:

Blommans sista bladöppnas i nytt fönster
Det ändlösa pussletöppnas i nytt fönster
Ceciliaöppnas i nytt fönster
Ånyoöppnas i nytt fönster
När hunden tystnaröppnas i nytt fönster