Nyheter

Här visas aktuell månads nyheter. I högerspalten kan du välja månad.

 • Vinst i mattetävling

  Residensskolans lag i mattetävlingen Pythagoras Quest vann regionfinalen för Norrbotten för fjärde året i rad. Nu väntar Sverigefinalen i Malmö i slutet av terminen.
  I laget ingår: Jakob Fredby, Dagmara Pietrzak och Robin Malmström. Läs mera...länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

  Publicerat 2017-03-24
 • Norrbotten bästa matteelever

  Idag vann Residensskolan Pytaghoras Quest. Tävlingen gick av stapeln på universitetet. Vårt lag kommer att få representera Norrbotten i Sverigefinalen i Malmö. Laget består av Dagmara 8A, Jakob 7A, Simon 9B.

  Publicerat 2016-03-18
 • Matteinriktning

  Residensskolan har inlett ett samarbete med mattespetsutbildningen på gymnasiet. Speciellt intresserade matteelever erbjuds undervisning vissa lektioner tillsammans med gymnasiet. Hösten 2016 startar vår valbara matteprofil.
  Publicerat 2016-03-18
 • Länets bästa matteelever

  Residensskolan vann idag lagtävlingen i matematik för högstadieelever för andra året i rad. Tävlingen avgjordes ute på universitetet. Laget består av Isabella Chee-awai, Dagmara Pietrzak och Lamija Coric. Stort grattis!
  Publicerat 2015-03-16
 • Residensskolan 2:a i Sverige i största mattetävling

  Residensskolan kom på andra plats i Sverigefinalen i mattetävlingen Pythagoras Quest. Finalen gick i Malmö den 28 maj. Laget består av Joakim Edlund, Isabella Chee Awai och Marta Pietrzak.Efter att ha vunnit distriktsfinalen för Norrbotten på universitetet i mars månad så gick Residensskolan till riksfinal i Malmö, Pythagoras Quest-Sweden. 

  Publicerat 2014-06-02