Om vår skola

Antnäs skola ligger i en naturskön miljö 18 km söder om Luleå. Skolan har ca 130 elever från F-6 samt två fritidsavdelningar, Granen och Tallen. I anslutning till skolan finns skog, elljusspår, hockeyrink, sporthall och fotbollsplan. Skolan ligger centralt i byn Antnäs, där även kyrka, äldreboende och affär finns.  

På Antnässkolan arbetar vi för att skapa de allra bästa förutsättningarna för lärande. Vi vill väcka elevernas nyfikenhet och lust att lära samt även utveckla barnens självkänsla och tillit till den egna förmågan, vilket är grunden till fortsatt utveckling och lärande.

På vår skola har vi nära samarbete med det lokala elevhälsoteamet och månar alla barns välmående och trivsel i skolan. Vi arbetar kontinuerligt med värdegrundsfrågor och lägger stort fokus på studiero i samtliga grupper.

Skolans inriktning som en It och Naturskola gör sig väldigt tydligt i arbetslaget. Vi har satsat mycket på läsplattor (iPad) till eleverna samt att vi inom matematiken varvar praktiskt med teorekiskt arbete, inom såväl som utomhus.

Våra facebooksidor: Skolalänk till annan webbplats och fritidslänk till annan webbplats

Björkens blogg http://www.antnasbjork.blogspot.se/länk till annan webbplats

Rönnens blogg http://antnas4-6.blogspot.se/länk till annan webbplats