Kök och måltider

I köket arbetar en kock och ett ekonomibiträde.

Förskolan har tillagningskök där personalen strävar efter att ha högsta kvaliteten på maten. Vår målsättning är att vid tillagning av måltiderna i största mån använda oss av råvaror av god kvalitet och så lite halvfabrikat som möjligt. Vi använder fullkornsprodukter och serverar frukt och grönsaker varje dag.
Vi följer kommunens kostpolitiska program och kommunens matsedel för förskolan.
Vårt livsmedelsavtal innebär att vi kan köpa mer närproducerad och ekologisk mat.

Födoämnesallergi

Barn med födoämnesallergier måste lämna in läkarintyg på det. Maten anpassas efter behov av vår kock som har god kunskap om matlagning för allergiker.

Kontakta oss:
Ulf Westberg, kock
ulf.westberg@skol.lulea.se

Rita Ekblom, ekonomibiträde
rita.ekblom@skol.lulea.se

Kök telnr: 45 71 62