Kök och måltider

Peter lagar vår goda mat,  Telefon 0920-45 47 38

All mat på Seminariet tillagas i eget kök.
Luncherna följer Skolans matsedel.    

  • Frukost äter vi 8.00.
    Gröt eller fil, smörgås, pålägg och grönsaker.
  • Lunch 11.00.
    De dagar lunchen består av soppa serveras mjukt bröd.
  • Mellanmål 14.00.
    Smörgås-mjölk, pålägg och grönsaker.

Till alla måltider serveras mjölk.
Frukt äter vi varje dag.

Vid matallergier kontakta vår kock Peter Lappi. 
För att få allergikost erfordras läkarintyg. Blankett för intyg för specialkost i förskolan hittar du under Blanketter och e-tjänster, länk på vår förstasida.

På vårt förskoleforum kommer vår kock Peter att vara med i bland, för att kunna besvara frågor om kosten men även för att informera.