Kök och måltider

I vårat tillagningskök med kock och ekonomibiträde strävar vi efter att laga all mat från grunden. Vi bakar vårat eget bröd om det finns tid. I största möjliga mån försöker vi använda så lite hel- och halvfabrikat som möjligt.

Idag köper vi KRAVprodukter - så som mjölk, fil, mjöl, grönsaker inom ekonomins gränser. Vi vill också använda oss av närproducerade produkter.

Vi äter näringsriktig, god, fint upplagd mat lagad på bra råvaror av vår kock. Vi äter med barnen på avdelningarna. Det serveras frukost, lunch och mellanmål varje dag. Det finns alternativ för allergiker, vegetarianer, veganer och de som av religiösa skäl inte kan äta allt.

I frukosten ingår fil eller gröt, bröd, smör och pålägg. Mjölk serveras till.

I lunchen ingår en huvudrätt, sallad och bröd. Mjölk serveras till.

Till mellanmål serveras ofta smörgås med pålägg och mjölk eller annan dryck. Ibland serveras fil och flingor också.

  • Frukost serveras 08.00
  • Lunch serveras 11.00
  • Mellanmål serveras 14.00

Vid allergi vill köket ha ett läkarintyg.

Du kan nå oss på telefon 0920 - 45 41 14