Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Höstlovet är här 

Vad händer under höstlovsveckan? Luleå kommuns verksamheter erbjuder massor med roliga och kostnadsfria alternativ för ett aktivt höstlov. Föreningar och andra aktörer ser också till att det finns mycket att välja på för alla höstlovslediga i Luleå.

  • Biblioteken: Visste du att höstlovet egentligen heter läslov? Det har regeringen bestämt för att uppmuntra barn och unga till läsning. Passa på att besöka Biblioteken och låna en bok, få boktips eller lyssna på deras högläsning? Här finns aktiviteter för alla åldrarlänk till annan webbplats.

  • Ung i Luleå håller extraöppet på fritidsgårdarna och fixar massor av kostnadfria aktiviteter som spökresa, Game-in, filmmarathon och halloweenkvällar. På deras instagramlänk till annan webbplats hittar du all information om när, var och hur?

  • Konsthallens ateljé på Kulturens Huslänk till annan webbplats bjuder in till “Tyck till med tryck!” för barn och unga, 6 år och uppåt. På olika sätt kommer deltagarna att få möjligheten att utveckla sin kreativa sida med hjälp av både text och bild. Tisdag-fredag klockan 12.00 - 15.00.

  • Spontanidrott på Luleå Energi Arena: Allmänhetens pingis utökas och har öppet måndag-söndag 09:00-17:00. Hall-D står redo för spontanidrott måndag-söndag 09:00-13:00. Ingen bokning krävs och det är helt gratis. Kom gärna ombytt, ta på dig inneskor och ha roligt!

  • Badhusen: Höstlovsparty på Gammelstads badhus onsdag 31 oktober 16.00 - 19.00. Familjefredag på Pontusbadet.
  • Genom Fritidsbankenlänk till annan webbplats kan du låna idrottsutrustning för ett aktivt lov.

Det är många aktörer som ser till att det händer mycket i Luleå under höstlovet.
Här finns ännu fler aktiviteter och evenemanglänk till annan webbplats.

Föreningar i Luleå kommun har sökt lovbidrag från kommunen för att anordna kostnadsfria aktiviteter under höstlovet och här hittar du deras höstlovsaktiviteter.

Ha ett härligt lov!