Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Dags för invigning av Luleås nya sporthall – Kronanhallen

Välkommen till invigningen av Luleås nya sporthall – Kronanhallen lördag 18 augusti kl. 12.00 – 15.00. Kommunalråd Niklas Nordström klipper band, vi bjuder på kaffe, tårta, varmkorv och dryck. De yngsta springer Kronanjoggen, sportklubbar representerar inne i hallen och bandet "Em'li Lou & the Lalala's"  bjuder på den musikaliska underhållningen.

Nu är det äntligen dags att inviga Luleås nya tillskott av sporthallar. Det är den nybyggda Kronanhallen som slår upp portarna för verksamhet och inleder med att bjuda in till ett öppet hus under invigningsdagen lördag 18 augusti.

Kronanhallen, som byggts i den framväxande stadsdelen Kronan är tänkt att försörja den nya skolans idrottsliga verksamhet samt fungera som en av kommunens allmänna idrottshallar.

Hallen är planerad, utöver skolgymnastik, för sporter som innebandy, basket, volleyboll, handboll och badminton.

Kronanhallen har läktarkapacitet för ca 400 åskådare och i hallen finns även en mindre kafédel där möjlighet till förfriskning finns.

Invigningsdagen

Invigningsdagen är fylld av aktiviteter för alla åldrar och inleds med en löpartävling för de yngre. Inne i den nya hallen deltar flera lokala idrottsklubbar och representanter från Luleå kommun är på plats för att svara på frågor.
Besökarna har även möjlighet att gå en tipspromenad i området och testa olika lekar och sporthallsaktiviteter på plats. Det bjuds dessutom på musikalisk underhållning och kaffe, tårta, varmkorv och dryck till alla besökare.

Program

Vill du veta mer om vad som händer i Kronanhallen under invigningsdagen finner du hålltider och mer information på denna sida.

Välkommen!