Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Hittaut – motion förenat med vackra upplevelser i Luleå

Upptäck 107 olika platser (checkpoints) i Luleå centrum och på Bergnäset och få motion på köpet. I dag drar folkhälsoprojektet ”Hitta ut Luleå” igång. Hittaut passar alla som vill, vana friluftsmänniskor och nyfikna nybörjare.

Hur funkar det?
Runt om i Luleå och i närliggande skogsområden finns 107 checkpoints med olika svårighetsgrader. De är markerade på en karta och med hjälp av kartan och/eller GPS ska du försöka hitta dessa checkpoints. Registrera dig som användare på hemsidan för att samla checkpointkoder. Varje kod du registrerar blir en lottsedel som ger dig möjlighet att vinna fina priser.

Var får jag tag i kartan?
Kartan delas ut gratis till alla hushåll inom kartans område och kan även hämtas hos Luleå turistcenter, Snabbasteg, Hägglunds eller Hermelinen. Webbkarta finns på hemsidanlänk till annan webbplats och i Hittaut-appen.

Hittaut arrangeras på ideell basis av orienteringsklubbarna Bergnäsets AIK Orientering och OK Renen samt Luleå kommuns fritidsförvaltning och lokala samarbetspartners. Friskvårdsprojektet pågår mellan 1 juni – 15 oktober 2018.

Så häng med och hittaut!

Registrera dig som användare:
Hitta ut på webbenlänk till annan webbplats