Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Brudparet för Tv-produktion utsett

Josefine Forssberg och Christian Renström gifter sig på nyårsaftonen vid Luleå kommuns nyårsarrangemang på Södra Hamnplan.

Josefine Forssberg och Christian Renström gifter sig på nyårsaftonen vid Luleå kommuns nyårsarrangemang på Södra Hamnplan.

Nu har nyårsevenemangets fjärde brudpar som ska filmas för en Tv-produktion om ”Unga Brudpar” utsetts. Det blir Josefine Forssberg, 23 år, som gifter sig med Christian Renström, 28 år. – Det ska bli så otroligt spännande och blir förhoppningsvis ett positivt, oförglömligt minne för resten av livet, säger Josefine Forssberg.

Att Luleå kommun planerar nyårsbröllop under årets nyårsfestligheter på Södra Hamnplan är ett evenemang som har uppmärksammats i Luleå och Norrbotten.
Evenemanget fångade även tv-produktionsbolaget Warner Bros intresse som nu valt ut ett av paren som ansökte om att vara med.

­– Det stämmer att ett av paren som blivit uttagna till nyårsbröllopet kommer att filmas innan, under och efter bröllopet för en ny serie på Viafree. Serien, som har premiär i vår, följer flera blivande brudpar och deras väg från frieri till giftermål, säger Susanne Nylén, presschef på MTG Sverige.

Läs mer om de fyra brudparen som gifter sig under nyårsnatten på Södra Hamnplan

Läs mer om TV- produktionen