Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Här är de tre brudparen till nyårsbröllopet

Här är det tre paren som ska knyta hymnens band under nyårsaftonens evenemang på Södra Hamnplan.Emma Pettersson och Roberto Carlos Ruiz Ibanez, Evelina Andersson, Dan-Göran Sunna och sonen Niila samt Maarit Kylmämaa och Hans Forsberg

Här är det tre paren som ska knyta hymnens band under nyårsaftonens evenemang på Södra Hamnplan. Emma Pettersson och Roberto Carlos Ruiz Ibanez, Evelina Andersson, Dan-Göran Sunna och sonen Niila samt Maarit Kylmämaa och Hans Forsberg.

Väntan är över för de kärleksfulla paren som ansökt om att få viga sig under nyårsaftonens evenemang på Södra Hamnplan. 27 par sökte för att få vara med, men endast tre blev utvalda. Nu börjar arbetet med förberedelserna och tiden är knapp. - Vi är klar med alla dokument, nu gäller det bara att få till allt annat, säger blivande bruden Evelina Andersson.

  • Emma Pettersson och Roberto Carlos Ruiz Ibanez
  • Evelina Andersson, Dan-Göran Sunna och sonen Niila
  • Maarit Kylmämaa och Hans Forsberg

Ja, så heter de tre Luleåparen som valdes ut till bröllopsceremonin på Södra hamnplan i samband med årets nyårsfirande. Tre par i olika åldrar och olika faser i livet.
- Det här ska bli så spännande sade blivande bruden, Maarit Kylmämaa som ingår äktenskap med sambon Hans Forsberg.

Förfarandet

Totalt var det 27 par som ansökte om att få vara med och gifta sig på nyårsnattens evenemang på Södra Hamnplan. Tre av dem blev valda. Efter uttagningen kallades de till informationsmöte för att träffa varandra, oss och i detalj gå igenom vad som ska hända under den stora dagen. Även fotograf Magnus Stenberg var på plats och bokade upp tider för fotografering och de första bilderna på paren togs.

Läs mer om nyårsbröllopet på Södra Hamnplan i Luleå.