Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

TV-bolag söker unga brudpar till nyårsbröllopet

Att Luleå kommun planerar nyårsbröllop utomhus för tre brudpar är ett evenemang som har uppmärksammats i Luleå och Norrbotten. Evenemanget har även fångat det internationella tv-produktionsbolaget Warner Bros intresse som nu söker ett ungt brudpar att filma.

Förberedelserna, planeringen och själva bröllopet, som kommer att ingå i bröllopseventet på Södra Hamnplan under nyårsnatten, filmas och sänds om allt går som det är tänkt i vår.

Här kan du läsa mer om serien och om ni är under 30 även göra en ansökan direkt till produktionsbolagetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Ni kan även göra anmälan via vårt ansökningsformulärlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster så förmedlar vi kontakten till dem. Då får ni även information om vad som gäller för deltagandet under vigseln på nyårsaftonen.

Kommunens nyårsbröllop med tre brudpar genomförs enligt plan. 22 brudpar har hittills anmält intresse. Sista ansökningsdag är 1 december. Det unga brudpar som tv-bolaget väljer ut blir ett fjärde och extra brudpar.

Läs mer om nyårsbröllopet här.