Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Familjedag på Södra strand 2 juli

På lördag blir det massor av roligheter på Södra strand för stora och små. Skattjakt, ansiktsmålning, skottävling med BC Luleå, livemusik med Britta Bergström och Kerstin Ryhed, träning med Inpuls och Crossfit Holistic, besök av Räddningstjänsten och mycket annat.

Ta med hela familjen och vännerna till världens bästa familjedag på Södra strand!

Vi startar 11:00 och håller på fram till 15:00.

  • Södra strands egna pirater håller i ansiktsmålning och skattjakt för barn. Fråga efter en karta och bege dig ut på jakt i sanden efter en av de hundra nedgrävda skatterna.
  • Spelare från BC Luleå är på plats för basketsnack och skottävlingar. Fina priser utlovas.
  • Räddningstjänsten besöker Södra strand. Träffa Luleås brandpersonal och kika in i en brandbil (med reservation för eventuella utryckningar).
  • Britta Bergström & Kerstin Ryhed bjuder på livemusik med start 11:45 och 13:00.

Utöver detta finns möjlighet att prova på träningspass, ingen anmälan krävs. Starta din morgon på bästa sätt med Inpuls och Crossfit Holistic.

08:00 - Soma Move med Inpuls
Ordet Soma betyder kropp på grekiska. En funktionell träningsform som bland annat innefattar rörlighet, styrka, koordination och kondition. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och underlaget som ditt redskap. Ta gärna med egen matta, begränsat antal finns på plats för den som inte har.

09:00 - Träna med CrossFit Holistic
Hoppa, spring, lyft, dra, och kasta saker. Prova på rolig, men tuff träning tillsammans med CrossFit Holistic. Funktionellt och varierande. Alla kan vara med, vi anpassar träningen efter dig.

Alltid på Södra strand 09:00-16:30
• Kiosk med försäljning av bland annat glass, kaffe, iste, fikabröd och smoothies.
• Sportotek där alla besökare helt gratis får låna allt från basketbollar och kubbspel till kickbikes och bouleset.
• Bibliotek med utbud för alla åldrar. Passa även på att låna ett sällskapsspel, perfekt aktivitet för soliga dagar under ett parasoll.

Ikoner – En utställning om att få finnas (Fotografiska)
Öppet 20 juni – 21 augusti, dygnet runt.
Paus i utställningen 13-15 juli när Diggiloo gästar Luleå.