Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Succé för Luleå on ice

Under Lördagen arrangerades Luleå on ice i Södra hamn. Det blev en riktig familjefest med massor av aktiviteter och tusentals besökare.

Luleå on ice lockade tusentals besökare till Södra hamn under lördagen. Det bjöds på olika aktiviteter som bland annat hundspann, curling, vintercykling, snöskulptering och elstolpsklättring. Från scenen bjöds det på artistuppträdanden, dansuppvisningar och konståkningsshower. Det fanns också matförsäljning som hamburgare, korv och fika. Luleå kommun bjöd på varmkorv med bröd.

Evenemanget blev en stor succé och både besökarna och arragörerna var väldigt nöjda.

- Vi har fått mycket beröm och lovord från besökarna som önskar ett Luleå on ice även nästa år, säger Anna Degerman, tillväxtchef Luleå kommun.

- Däremot behöver vi fler aktörer som säljer mat, fortsätter Anna.

- Några av aktörerna har redan hört av sig och undrar när Luleå on ice blir nästa år och om man redan nu kan boka in sig till det evenemanget, säger Natalia Tochylenkova, projektkoordinator för Luleå on ice.

Ett stort tack till alla besökare, aktörer och artister samt till alla funktionärer under dagen. Tillsammans skapade vi en familjefest som blev succé!


Fler bilder hittar du på Luleås Facebooksidalänk till annan webbplats