Organisationsstädning

Behöver ni lite extra pengar i föreningskassan? Då kan ni anmäla er till den årliga organisationsstädningen. Ett perfekt tillfälle att tjäna lite extra pengar samtidigt som ni hjälper till hålla Luleå snyggat!

Organisationsstädningen sker i samarbete med Håll Sverige Rentlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och pågår 2018 i tre veckor från 14 maj till 4 juni. Vi på kommunen förser er med sopsäckar och ansvarar för bortforsling av ihopsamplat skräp. Ni står för arbetet med skräpinsamligen och att fulla sopsäckarna samlas i fina högar.

Betalningen varierar mellan ca 2500 kr och 6000 kr per område med ett snitt på ca 3000 kr. Bäst betalt ger de största och skräpigaste områdena. Som storleksreferens kan nämnas att Hertsön är indelat i 6 st områden och Lerbäcken är indelat i två områden. Det är många föreningar som vill vara med och vi försöker göra så att alla som vill får åtminstånde ett område att städa. Inför 2018 års vårstädning så har vi höjd minimiersttningen för städade områden från 2000 till 2500 kr.

Anmälan för 2018 är nu stängd. Anmälan för 2019 kommer att öppna under första delen av 2019.

Efter mottagen anmälan kommer vi att kontakta er för en närmre överrenskommelse om område och andra detaljer.