Christian och Josefines vigsel filmas för TV

Brudparet för Tv-produktion utsett

Nu har nyårsevenemangets fjärde brudpar som ska filmas för en Tv-produktion om ”Unga Brudpar” utsetts. Det blir Josefine Forssberg, 23 år, som gifter sig med Christian Renström, 28 år. – Det ska bli så otroligt spännande och blir förhoppningsvis ett positivt, oförglömligt minne för resten av livet, säger Josefine Forssberg.

Att Luleå kommun planerar nyårsbröllop under årets nyårsfestligheter på Södra Hamnplan är ett evenemang som har uppmärksammats i Luleå och Norrbotten.
Men evenemanget fångade även tv-produktionsbolaget Warner Bros intresse som nu valt ut ett av paren som ansökte om att vara med.

­– Det stämmer att ett av paren som blivit uttagna till nyårsbröllopet kommer att filmas innan, under och efter bröllopet för en ny serie på Viafree. Serien, som har premiär i vår, följer flera blivande brudpar och deras väg från frieri till giftermål, säger Susanne Nylén, presschef på MTG Sverige.

Serien sänds initialt på Viafree men kommer därefter mest troligt att ta klivet över till sändning i annan kanal inom koncernen.

Att paret passade in i sökkriterierna för vad TV produktionsbolaget Warner Bros sökte för sin TV-serie ”Unga Brudpar” blev en överraskning och innebär att Josefine och Christian kommer att göra en något annorlunda resa jämfört med de övriga tre utvalda brudparen. Främst ligger skillnaden i att paret kommer att bli filmade under förberedelserna. Bland annat då de väljer kläder, fixar frisyrer och planerar inbjudningslistan. Själva ceremonin och bjudningen i partytältet på området kommer emellertid att följa samma plan som för de övriga paren. Dock med den lilla skillnaden att TV-kamerorna kommer att följa varje steg de tar.

Läs även presentationen av Christian och Josefine här.