Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.
Business Arena Satellit Luleå

Fastighetsmässan Business Arena kommer till Luleå

Business Arena, som är Nordens största mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn, utökar sitt koncept och lanserar nu lokala kongresser. Till våren startar Business Arena Satellit – med första anhalt Luleå.

Business Arena Satellit är en möjlighet för kommuner att berätta om pågående stadsbyggnadsprojekt och möta samarbetspartners och potentiella investerare på plats. Bakom konceptet står Fastighetsnytt, som sedan 2001 arrangerat regionala arenor i Umeå, Göteborg, Malmö och Stockholm.

– Business Arena Satellit blir ett naturligt steg för alla att komma närmare kärnaffären. Det ger enormt mycket att på kommunnivå kunna diskutera lokala förutsättningar för satsningar och investeringar, säger Fastighetsnytts vd Johan Zetterstedt.

Först ut bland Satellit-kongresserna blir Business Arena Luleå som arrangeras den 29 maj 2018 i samarbete med Luleå kommun.

– Vårt långsiktiga arbete med att sätta Luleå på kartan i nationella sammanhang ger resultat. Vi är mycket glada över att Fastighetsnytt väljer Luleå för sin nordligaste Business Arena-satsning, säger kommunalråd Niklas Nordström och fortsätter:

– Vi välkomnar fastighetsbranschen till ett Luleå med hög tillväxt och god fart på byggandet. Här finns potential för de företag som vill utvecklas och växa.