Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Tävla för Luleå - cykelkampen pågår hela maj

ECC

Idag startar ECC- Europas största cykeltävling och Luleå ställer givetvis upp. Klockan 12.00 är första officiella starten där representanter från Luleå kommun, Cykelfrämjandet och polisen i Luleå deltar. Alla som vill är välkommen att hänga med i första startheatet för tävlingen som pågår under hela maj månad.

Startplatsen är vid regnbågsallén på univeristetsområdet (mellan hus A och B) och målet är stadshuset. Deltagare vid dagens startheat är Lenita Ericson, Malin Lagervall, Ida Persson, Stefan Ström, Sven Persson, Anders Kronborg och Karin Bergqvist

Alla som cyklar kan delta i tävlingen som dessutom är kostnadsfri.

Den lokala prisutdelningen och presentationen av vårt deltagande i ECC presenteras i Stadsparken kl 12.00 lördag 10 juni. Prisutdelare; Lenita Ericson.

Läs mer om tävlingen:

http://www.lulea.se/samhalle--gator/nyhetsarkiv/nyheter/2017-04-25-var-med-och-cykla-for-lulea.htmllänk till annan webbplats

PS: Vi kommer vid två tillfällen under månaden att bjuda på cykelfrukost för dem som deltar i cykelkampen. Måndag 8 och 22 maj står vi på Storgatan i Luleå centrum och på Regnbågsallén mellan 07-08.