Europeiska Cykelkampen

ECC

Glada vinnare prisades i cykelkampen

 

ECC – European Cycling Challenge eller den Europeiska Cykelkampen är den största cykeltävlingen mellan städer och kommuner i Europa och arrangeras den 1-31 maj varje år. Den stad som cyklar längst vinner! Tävlingen är öppen för alla som genomför vardagsresor med cykel, till exempel resor till och från jobbet eller skolan, till affären, för att besöka vänner, bion eller simhallen, se ECC hemsida för mer information.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

I år deltar Luleå kommun för allra första gången!

Stefan Ström, Lenita Ericson, Malin Lagervall, Ida Persson, Sven Persson,Karin Bergqvist och Anders Kronborg står i startgropen för att inleda Luleås deltagande i ECC 2017.

Stefan Ström, Lenita Ericson, Malin Lagervall, Ida Persson, Karin Bergqvist,Sven Persson och Anders Kronborg står i startgropen för att inleda Luleås deltagande i ECC 2017.

För att du ska kunna delta, ladda ner appen Naviki gratis till din smarttelefon och gå med i ditt stadslag när registeringen öppnas.

När tävlingen startar 1 maj kan du börja registrera dina cykelresor som kommer att bidra till stadslagets totala cykelsträcka. Spåra dina cykelturer och utmana andra städer i Europa, deltagandet är gratis!

Läs nedan för att veta mer om hur du registerar dig, anmäler ditt lag m.m..

Återställ
Det är enkelt att delta
Återställ
Registrera dina resor
Återställ
Anmäl ett lag
Återställ
Regler
Återställ
Vinn priser
Återställ
Program 2017
Återställ
Samarbete
Återställ
Tävlingen i pressen