Jobbcenter södra

Jobbcenter södra ligger på Edeforsgatan 65 A.

Butiken

I butiken säljer vi personalkläder och annat som tillverkas i huset. Öppettider är 9-15, vardagar.

Cafe södra

Restaurangen är öppen för allmänheten vardagar 8.30-15.00. Vi erbjuder lunch och kaffe med gott fikabröd 11.00-12.30. Lunchen kostar 70 kronor (kaffe och sallad ingår).

Vår smörgåsbuffé kostar 45 kronor och du kan fika för 35 kronor på eftermiddagarna.

Vi har även pajer, sallader, bakpotatis och smörgåsar till försäljning. Vi bakar vårt eget bröd i bageriet.

Text och layout

I data- och mediagruppen lär man sig med datorn som verktyg att använda olika program och utföra arbeten som är relaterade till data och media. Vi arbetar med foto, film och webb. Vi ger också ut en egen tidning, Hoppet, fyra gånger per år. 

Vaktmästeriet

Vi utför olika vaktmästerisysslor i huset: målar, städar, med mera. Vi ansvarar för konferenslokalerna och ser till att allt fungerar samt utför olika former av transporter i kommunen. Vi återvinner kläder som vi hämtar, tvättar och lämnar till välgörenhet.

Tryckeriet

Vi trycker på olika slags material, främst textil. Vi trycker även skyltar och dekaler och arbetar på uppdrag av olika verksamheter i kommunen samt idrottsföreningar.

Konst/textil

Vi syr på beställning för andra verksamheter i kommunen. Vi tillverkar även textiler som gardiner och väskor till vår egen butik för försäljning. Vi stickar, lagar kläder, klär om möbler, tovar, målar och jobbar med skinn.

Stora konferenssalen

I konferenssalen finns bekväma flyttbara fåtöljer och lokalen passar utmärkt för större grupper upp till 50 personer. Här finns projektor, video och dator.

Kontakt

Välkommen att kontakta oss på 0920-45 30 00.