Jobbcenter södra

Jobbcenter södra ligger på Edeforsgatan 65 A.

Butiken

I butiken säljer vi personalkläder till socialförvaltningens personal. Underkläder, hygienartiklar, garn, hudvårdsprodukter och det som producerats i huset kan alla köpa. Öppettider är 9-15, vardagar.

Cafe södra

Vårt café är öppet för allmänheten vardagar 8.30-15.00. Vi erbjuder lättare lunch och kaffe med gott hembakat fikabröd från vårt bageri. Smörgåsbuffé på förmiddagen kostar 45 kr, lunch 70 kr och eftermiddagsfika 35 kr.

Tänk på parfymallergiker, kom utan starka dofter.

Konferenslokal finns att hyra för max 35 personer. Vid bokning ring 0920-45 48 49.

Text och layout

I Text- och Layoutgruppen lär vi oss olika datorprogram, både Officepaketet och Adobes program för bild- och texthantering. Vi producerar en del egna produkter som Memory och bordsunderlägg, vi förbereder original för Tryckeriet och vi arbetar med foto och film, ofta på uppdrag av olika förvaltningar i kommunen. Vi har en blogg jobbcentersödra.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och vi gör en tidning "Mixat" som kommer ut några gånger per år samt producerar veckans tecken.

Slöjd och vaktmästeri

Vi utför olika vaktmästerisysslor i huset till exempel målar, reparerar med mera och ser till att allt fungerar samt utför vissa transporter i kommunen. Vi snickrar och tillverkar saker till kommunens olika verksamheter.

Tryckeriet

Vi trycker på olika slags material, främst textil. Vi trycker även skyltar och dekaler, och arbetar på uppdrag av olika verksamheter i kommunen, idrottsföreningar och privatpersoner.

Konst och textil

Vi syr på beställning för andra verksamheter i kommunen. Vi tillverkar även textiler som gardiner och väskor till vår egen butik för försäljning. Vi stickar, lagar kläder, klär om möbler, tovar, målar och jobbar med skinn.

Stora konferenssalen

I konferenssalen finns bekväma flyttbara fåtöljer och lokalen passar utmärkt för större grupper upp till 50 personer. Här finns projektor, video och dator.

Kontakt

Välkommen att kontakta oss på 0920-45 30 00.