Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Nytt datum för Business Arena Luleå är den 22 oktober

Business Arena Luleå är en del i satsningen Business Arena Satellit – kongresser med lokalt fokus på enskilda kommuner, dess fastighetsmarknader och investeringsmöjligheter. I fjol hade Business Arena Satellit premiär i Luleå inför fullsatta bänkrader och mingelytor. Nu välkomnar vi er tillbaka till Business Arena Luleå. Nu med större lokaler och ett bredare program – allt för att möta förra årets publiktryck.

Tyvärr har det visat sig att 28 maj 2019, det tilltänkta datumet för Business Arena Luleå, är ett datum som krockar med andra stora arrangemang i Luleå vilket innebär att tillgången på hotellrum är i princip obefintlig. För att kunna säkerställa största möjliga framgång för Business Arena Luleå har vi därför fattat beslutet att flytta eventet till 22 oktober 2019. Platsen är Clarion Hotel Sense i Luleå. Kvällen innan kongressdagen, den 21 oktober kl 17.00-19.00, bjuder vi in till välkomstträff.

I fjol stängde anmälan till Business Arena Luleå i förtid. Säkra din plats till 2019-års upplaga genom att anmäla dig härlänk till annan webbplats.

För dig som redan är anmäld som deltagare kommer vi att garantera din plats och därför automatiskt flytta över din bokning till 22 oktober. Om du inte har möjlighet att delta, hör av dig till Fastighetsnytt.länk till annan webbplats

Business Arena Luleå arrangeras av Fastighetsnytt och Business Arena i samarbete med Luleå kommun. För mer info, besök www.businessarena.nulänk till annan webbplats.

Tillbakablick från Business Arena Luleå 2018 https://www.youtube.com/watch?v=VvFx-mu80xclänk till annan webbplats