Vad du som besökare kan behöva veta!

Biljetter finnas att köpa här: https://www.ticketmaster.se/search?keyword=Bok%20%26%20Bild Länk till annan webbplats.

Var håller Bok & Bild hus?

Bok & Bild håller till i Kulturens hus i Luleå, som ligger centralt beläget i Luleås Norra hamn.

Kulturens hus har ett eget garage men i närheten finns Strand parkeringsplats och även Shopping parkeringshus. Smedjegatan ligger ett stenkast ifrån Kulturens hus och här stannar de flesta lokala bussar. Luleå buss- och tågstationer ligger även de bara några hundra meter ifrån Kulturens hus.

Hur funkar det med biljetter?

Nytt för i år är att varje samtalspass har en egen biljett där inga pass krockar med varandra. Du som besökare kan på detta sätt skräddarsy din Bok & Bild-upplevelse. Om du väljer att gå på alla samtalen eller bara är intresserad av ett, så finns det något för dig.

Du köper dina biljetter i vanlig ordning via ticketmaster.se eller i Kulturens hus biljettkassa. En biljett för dagspassen kostar 50 kr. Biljetter till kvällspassen kostar 100 kr.

Det kommer finnas personal vid dörrarna till Stora och Lilla salen som välkomnar er och blippar er biljett. Ledsagare går in gratis.

Tänk på att det kan vara kö så var i god tid!

Det finns ett antal ungdomsbiljetter till varje pass som kan hämtas ut gratis för den som är upp till 20 år. Detta görs endast i biljettkassan vid Kulturens hus.

Vad gör jag av mina ytterkläder?

Garderob ingår i biljettpriset och alla ytterkläder måste hängas in på grund av brandrisk. Garderoben är bemannad under hela Bok & Bild, torsdag kväll till lördag kväll.

Hur är det med scenerna?

Under normala omständigheter utan restriktioner tar vi in den kapacitet salarna har. Finns restriktioner på plats under Bok & Bild anpassas antalet platser.

Stora salen

Finns på plan 4, rymmer ca 600 personer. Entrén till Stora salen sker bara genom ingångarna på plan 4. Vid behov kan balkongen öppnas och tillgängliggör ytterligare ca 200 platser.

Lilla salen

Finns på plan 5, rymmer ca 270 personer.

Vingen

Finns på plan 5, rymmer ca 70 personer.

Om jag blir hungrig eller törstig?

I Kulturens hus finns en restaurang på plan 4. Denna kommer vara öppen under hela Bok & Bilds program. Det finns även ett kafé vid entrén till Kulturens hus, samt en bar på plan 5 för den som vill släcka törsten.

Hur ser det ut med tillgängligheten i Kulturens hus?

Se mer info här: https://www.kulturenshus.com/om-oss/tillganglighet/ Länk till annan webbplats.