Nu släpps lägenheterna på trygghetsboendet i Råneå

PRESSINBJUDAN

Pressträff vid det nya bygget, Skolvägen 8,länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster onsdag 16 oktober kl. 11.00
Medverkande: Stadsbyggnadsnämndens ordförande Anja Johansson, Fredrik Thyselius, avdelningschef fastigheter SBF och Ulrika Persson, Lulebo.

Öppet Hus för allmänheten på Medborgarkontoret i Råneå,
onsdag 16 oktober kl.11.00 till 15.00

Medverkande: Representanter från Lulebo svarar på frågor och visar utställning av lägenheternas utformning. Bostad Luleå finns på plats och hjälper till med intresseanmälningar och registrering.

Bakgrund

Lulebo och de privata aktörerna har i uppdrag från Kommunfullmäktige, att tillhandahålla boende för äldre som Trygghetsboenden och seniorboenden i alla stadsdelar. Nu har turen kommit till Råneå där Lulebo nu färdigställer ett trygghetsboende på Skolvägen.

Trygghetsboendet består av 13 stycken 1: or och 10 stycken 2: or samt en gemensamhetslokal där en trygghetsvärd kommer att anordna aktiviteter för de boende. Målgruppen för trygghetsboende är personer som fyllt 65 år. Inflyttning kan ske vid årsskiftet 2019/2020.

För att möjliggöra Trygghetsboendet i Råneå har Lulebo och Luleå kommun ett samarbete som innebär att den som bor i Trygghetsboendet i Råneå i allt utom avtalsskrivning och hyresbetalningar skall vända sig till Lulebo i olika frågor. Avtalsskrivningen samt hyran, hyresfrågor sköter Stadsbyggnadsförvaltningen avd. Fastigheter om.

Varmt välkommen!

Ps! - Pressbilder delas ut vid pressträffen.

Mer information:

https://www.bostadlulea.se/nyheter/snart-slapps-lagenheterna-till-trygghetsboende-i-ranealänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

https://www.lulebo.se/artikel/trygghetsboende-ranealänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster