Patrik Isaksson och Britta Bergström leder årets Allsång på Hägnan

Friluftsmuseet Hägnan presenterar stolt sommarens allsångsledare Patrik Isaksson och Britta Bergström. Den 19 juli kommer de till oss med gäster och fullproppade allsångshäften.

– Sedan första allsångsåret 2010 har vi siktat på att göra Hägnan till en lika självklar plats för allsång som Skansen. Vi har en fantastisk miljö och lika fantastiska artister, säger Ann Lindblom Berg, chef friluftsmuseet Hägnan.

Patrik Isaksson har sedan hits som Du får göra som du vill och Hos dig är jag underbar släppt sex album och varit med i melodifestivalen. Britta Bergström är en av Sveriges mest anlitade körsångerskor som medverkat i både melodifestivalen och Så ska det låta. Nu är hon en del av husbandet i Så mycket bättre och deltar i Allsång på Skansen.

– Jag värmer först upp med Allsång på Skansen. Sen är jag superpeppad på att komma till Hägnan för att sjunga allsång med Luleåborna!, säger Britta Bergström.

Luleå-Alice gästar

Allsången på Hägnan bjuder på en blandad kompott av musik plus fina gäster och ett svängigt band.

– Jag har bjudit in en ung Luleåtjej, Alice Larsson, som har en fantastisk röst som jag önskar att fler får höra! Nu får ni chansen, säger Britta Bergström.

Bandet består av Kerstin Ryhed, piano och sång, Fredrik Lundgren, gitarr och sång och Andreas Öberg, trummor och sång.

Kontakt:
Ann Lindblom Berg, chef friluftsmuseet Hägnan och Visitor Centre, 070-299 67 97