Det pågår ett intensivt arbete med att få igång det trådlösa nätverket

Kommunens trådlösa nätverk och därmed också skolans trådlösa nätverk, har sedan ett par dagar delvis legat nere. Det trådbundna nätverket har fungerat men har haft vissa störningar. Kommunens IT-kontor arbetar intensivt med att lösa felet som beror på problem i programvaran som styr inloggningen.

Leverantören är även inkopplad och arbetar för en lösning så fort som möjligt.

- Vi arbetar för en alternativ lösning till dess att felet är åtgärdat. I eftermiddag kommer alla i skolan att få information om hur man kan komma förbi problemet, t.ex. genom att logga in via annat nätverk, säger Britt-Marie Ejnestrand, chef IT-administrationsavdelningen, barn- och utbildningsförvaltningen.

Kontakt
Britt-Marie Ejnestrand, chef IT-administrationsavdelningen, barn- och utbildningsförvaltningen, 0920-45 45 10