Pressinbjudan - Tillsammans för ett gott liv i Luleå

Dag och tid: Onsdag 25 april, kl. 18:30
Plats: Edens Event & festvåning, Nygatan 10 B i Luleå

Luleå kommun har fått ett stort gensvar på inbjudan till dialogmötet "Tillsammans för ett gott liv i Luleå". Mötet är en fortsättning på den välbesökta Tankeverkstaden som genomfördes i november. Denna gång är drygt 70 personer anmälda för att tillsammans snickra på vilka åtaganden som Luleå kommun och det civila samhället* vill göra för att samverka på bästa sätt.

Kommunalrådet Lenita Ericson samt Ylva Löwenborg, ordförande SEÖN (Social Ekonomi Övre Norrland) inleder dialogmötet. Därefter tänker vi tillsammans i mindre grupper. Kvällen avslutas med en dialog i storgrupp där vi resonerar kring de förslag som kommit fram.

Välkomna!

Sammanställning av resultatet från Tankeverkstaden 22 november 2017.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Mer information: www.lulea.se/ettgottlivlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sara Palmman