Högtryck förväntas när rekordstugorna i Luleå skärgård släpps

Sommaren 2017 blev en succé då intresset för Luleå kommuns skärgårdsstugor ökade rejält. Beläggningen var rekordhög både under högsäsong och totalt under sommaren. I morgon tisdag 13 mars kl: 10.00 är det dags för årets stugsläpp och det förväntas bli högtryck på bokningarna, precis enligt traditionen.

-Fantastiskt kul att vi fick hälsa rekordmånga gäster välkomna till kommunens skärgårdsstugor ifjol. Intresset är fortfarande högt så jag hoppas och tror att vi får minst lika många besökare ute i Luleå skärgård i år, säger Ove Forsberg, enhetschef skärgård och turism Luleå kommun.

Turbåtstrafiken utökar

Det stora intresset för Luleå skärgård medför att turbåtstrafiken utökar. Fler möjligheter att ta sig ut i skärgården och redan nu finns turlistan för Luleås skärgårdstrafik klar och upplagd på www.lulea.se/skargardlänk till annan webbplats.

Årets stugsläpp

Vill du säkra en skärgårdsstuga är det en bra idé att sitta redo framför datorn
den 13 mars kl. 10.00 då det är dags för årets stugsläpp för högsäsongen 2018 (22 juni -12 augusti) För och eftersäsong går att boka redan nu.

Kommunens skärgårdsstugor finns på Brändöskär, Junkön, Kluntarna och Småskär och vill du boka din skärgårdsstuga eller veta mer om öarnas möjligheter hittar du information på hemsidan.

Kontakt:
Ove Forsberg, enhetschef skärgård och turism Luleå kommun 0920-45 30 00