Pressinbjudan: 77 000-kalas i Stadsparken

Luleå växer och nu är vi 77 000 Luleåbor. För att fira arrangerar Luleå kommun ett kalas i Stadsparken för hela familjen lördag den 23 september klockan 13–14.30.

Vi bjuder på kalasfika och flera roliga aktiviteter för barnen som till exempel fiskdamm, såpbubblor, ansiktsmålning och ballongdjur. På scenen blir det sång, musik, dans och trolleri.

Program på scenen i Stadsparken

13.00 Kalasets konferencierer Freja och Vincent, båda 10 år, hälsar välkommen tillsammans med kommunalråd Niklas Nordström.

13.05 Dansuppvisning med barn från Luleå Bugg och Swing

13.10 Trollerishow med trollkarl John Trix

13.35 Sång och musik med Kulturskolans elever

13.55 Dansuppvisning med barn och ungdomar från Luleå Rytmik och Balettförening

14.05 Sång med Anna-Sofia Monroy

14.25 Avslutning

Aktiviteter i Stadsparken

• Luleå kommun bjuder på kalasfika: kaffe, festis och chokladbollar – så långt 2000 st chokladbollar räcker. Serveras i samarbete med Astma- och Allergiföreningen samt Fairtrade.
  • Gratis fiskdamm och ansiktsmålning med VildaKidz.
  • Jättesåpbubblor med Bubbles for Life.
  • Ballongdjur med trollkarl John Trix.
  • Räddningstjänsten är på plats med brandbilen och visar hur man släcker brand i kläder.
  • Utmana spelare från Luleå Hockey, BC Luleå och Luleå Basket i tävlingar och vinn priser.
  • Luleå Energi har en rittävling med fina priser för att ta fram deras nya maskot.
  • Tävla och ta en Luleåselfie i Luleåtältet.
  • Luleåfilmer på storskärm.

Välkomna!

Kontaktperson: