Pressinbjudan: Undertecknande av medborgarlöften

Trygghetsmätningarna visar en positiv trend där tryggheten blivit starkare i Luleå under de senaste tio åren. Nu är det dags för Polisen och Luleå kommun att underteckna årets medborgarlöften, med fokus på att stärka samverkan kring barn, unga och unga vuxna och ökad polisiär synlighet i Luleås byar.

Välkommen till en presskonferens där medborgarlöftena 2017 undertecknas av lokalpolisområdeschef Ulf Sköld och kommunalråd Yvonne Stålnacke. Vi delar ut ett material om medborgarlöftena och du får tid att ställa frågor.

Tid: tisdag 17 januar kl. 11.30
Plats: Stadshuset, entréplan, kvalitet & samhällsutveckling. Följ korridoren till loungen längst ner.

Kontaktpersoner:

Stefan Ström, stefan.strom@polisen.se
Maria Eriksson, samhällsstrateg folkhälsa, Luleå kommun, 0920-45 41 34, maria.eriksson@lulea.se