Peter Kieri slutar vid Luleå kommun

Peter Kieri, biträdande kommundirektör vid Luleå kommun, slutar vid årsskiftet. Istället kommer han att gå vidare med egen verksamhet, som delägare i Svensk Företagsförmedling AB. Peter Kieri började vid Luleå kommun den 1 januari 2015.

- Det har varit en fantastisk tid vid Luleå kommun och två intensiva år som jag inte velat vara utan. Men vid nyss fyllda 50 år känner jag att det är dags att förverkliga en dröm om att pröva livet som egen företagare och nu har den möjligheten dykt upp, säger Peter Kieri.

- Kommunledningen har varit mycket tydliga med att vi måste få fler aktörer att etablera sig på Luleås fastighetsmarknad. Peter har varit en nyckelspelare i det uppdraget. Jag vill önska honom lycka till i sin nya roll som egenföretagare, säger kommundirektör Mikael Lekfalk.

Rekrytering av en ersättare till Peter Kieri kommer att inledas inom kort.

Ytterligare upplysningar lämnas av kommundirektör Mikael Lekfalk, mobil 070 – 650 54 10.