Luleå kommun bjuder studenter och rekryter på norrbottnisk buffé.

På tisdag 27 september bjuds Luleå tekniska universitets nya studenter, läkarstudenter vid NLL samt rekryter från F21 på en välkomstmiddag på Kulturens hus.

Studenterna och rekryterna välkomnas av Luleås kommunalråd Yvonne Stålnacke, övriga politiska gruppledare samt tillväxtkontoret. Give-aways och informationsmaterial kommer att delas ut och studenterna och rekryterna bjuds sedan på en norrbottnisk buffé. Det är tionde året som Luleå kommun arrangerar denna välkomstmiddag.

- Vi vill med denna middag även visa upp vår fina stad. Kulturens hus är en perfekt plats eftersom det är Luleås största och vackraste mötesplats med utsikt över Norra hamn. Att vi får erbjuda denna inramning till gästerna känns extra roligt.
Det är ett stort intresse för middagen även i år, då vi tangerar förra årets rekordantal med cirka 1100 anmälda, säger Anna Degerman, tillväxtchef på Luleå kommun.

Välkomstmiddagen äger rum 27/9, kl 17:00, på Kulturens hus.

Presskontakt:

Karl-Henrik Dagman
Marknads- och kommunikationsansvarig för varumärket Luleå
Luleå kommun, tillväxtkontoret

karl-henrik.dagman@lulea.se