Luleå kommun bjuder hungriga studenter och rekryter på tacobuffé med Norrbottnisk touch

Måndag 7 september bjuder Luleå kommun in nya studenter på Luleå tekniska universitet, läkarstudenter från Norrbottens läns landsting och rekryter från F21 till välkomstmiddag.

Studenterna och rekryterna bjuds på en tacobuffé med Norrbottnisk touch på Kulturens hus och välkomnas traditionsenligt av Luleås kommunalråd Yvonne Stålnacke och Niklas Nordström. Politiska gruppledare från Luleå kommer också att finnas på plats. Det är nionde året som Luleå kommun arrangerar en sådan här välkomstmiddag.

- Nu under hösten inleder drygt 2600 studenter och rekryter sin utbildning i Luleå. Att 900 av dessa vill delta på vår välkomstmiddag är fantastiskt, säger Anna Degerman, tillväxtchef på Luleå kommun.

- Något som känns extra roligt i år är att även rekryterna, som i år är 66 stycken, kommer delta under välkomstmiddagen. Under tidigare år har det alltid krockat med deras egna aktiviteter ute på F21, så vi hälsar dem hjärtligt välkomna.

- Luleå har mycket att erbjuda och det vill vi visa. Vi väljer därför att anordna middagen på Kulturens hus. Det blir ett bra tillfälle att visa upp en av Luleås största mötesplatser mitt i centrum. Kulturens hus är dessutom en av Norrbottens mest välbesökta platser.

Välkomstmiddagen äger rum 7september kl 17.00 på Kulturens hus.

Presskontakt:

Karl-Henrik Dagman
Marknads- och kommunikationsansvarig för varumärket Luleå
Luleå kommun
Tillväxtkontoret