Vård- och omsorgscollege i Luleå certifieras

Den Nationella Föreningen Vård- och omsorgscollege har gett klartecken till certifieringen och kommer vid en högtidlig ceremoni måndag den 26 januari att överlämna ett inramat certifikat som bevis på att Vård- och omsorgscollege i Luleå lever upp till gällande kriterier.

Dag och tid: Måndag 26 januari, kl 13.00

Lokal: Örnens vård- och omsorgsboende, Servicehuset Örnen

Medverkar vid ceremonin gör tjänstemän och politiker från Barn- och utbildningsförvaltningen och Barn- och utbildningsnämnden samt Socialförvaltningen och Socialnämnden. Representanter från Vuxenutbildningen och fackliga representanter från Kommunal finns också på plats.

Media hälsas välkomna att delta vid certifieringen och utdelningen av certifikatet.

Kontaktpersoner

Lisbeth Wiklund, ordförande i lokala styrgruppen för Regionala Vård- och omsorgscollege i Luleå, 070 – 311 83 64

Ingrid Backfjärd, processledare i Norrbotten för Regionala Vård- och omsorgscollege, 070 – 697 76 97