Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Dags att utse årets skolhjältar

Luleås skolhjältar 2014 är ett initiativ från den kommunala skolan i Luleå. Syftet är att lyfta fram alla engagerade medarbetare som tar skolverksamheten till nya höjder.

– Vi har utsett årets skolhjältar sedan år 2010 och det har varit en succé från start. För oss handlar det främst om att lyfta vår kompetenta personal inom skolan, men givetvis också att locka fler att vilja jobba inom skolan. Det är ett intressant, utmanande och roligt arbete, säger David Visscher, utvecklare kommunikation & marknadsföring Barn- & utbildningsförvaltningen Luleå kommun. 

Fram till den 21 oktober kan Luleåborna nominera sina favoritkandidater bland lärare och annan skolpersonal till Luleås skolhjältar på www.skolhjaltar.se. Sedan är det en jury som består av ledande personer inom den kommunala skolan i Luleå som utser finalisterna. Det är fem finalister som tävlar i varje kategori; förskola, grundskola F-6, grundskola 7-9, särskola och gymnasium. Efter det sker en offentlig omröstning där alla som vill får lägga sin röst. Den 10 december presenteras vinnarna i de fem olika kategorierna. 

Mediakontakt:
David Visscher
Barn- och utbildningsförvaltningen
Luleå kommun
0920-45 41 65
david.visscher@skol.lulea.se
www.skolhjaltar.selänk till annan webbplats