Pressinbjudan: Krogar mot knark i Luleå – nu diplomeras de första krogarna!

Nu har de två första Luleåkrogarna, Bishops arms och O ‘Learys, avslutat utbildning i hur de minskar och försvårar användandet av narkotika i sina lokaler. Det är dags för diplomering!

Krogar mot knark är ett nationellt nätverk där krogar, Polismyndighet och kommuner ingår. Syftet med nätverket är att minska och försvåra användandet av narkotika i krogmiljö.

Se Luleåkrogarna bli diplomerade och få information om hur de arbetar praktiskt för att göra det svårare för personer att använda narkotika i lokalerna. Ta också del av hur det tidigare och pågående arbetet kring alkohol har påverkat polisens brottsstatistik positivt.

Kommunalråd Yvonne Stålnacke, polischef, representanter för restaurangerna samt berörda medarbetare från Luleå kommun deltar.

Välkomna! Vi bjuder på fika!

När och var: 13 maj kl. 13.00 vån 9 Stadshuset

Kontaktperson: Maria Strömgren, Samordnare alkohol- och drogfrågor,