Pressinbjudan

Luleå - alla hjärtans stad

Var: Iskonserthallen Ice Music på Gültzauudden
När: Fredagen den 14 februari, klockan 10.00

Mats Ohlsson flyttade 152 mil, från Malmö till Luleå, för att vara med sin kärlek Lisa Wikström. Förra året på alla hjärtans dag friade han och samma datum i år ska de gifta sig. Bröllopet kommer att ske i sann Luleåanda i iskonserthallen Ice Music på Gültzauuden.

Det är världens första bröllop i en iskonserthall ackompanjerat av musik som
spelas på isinstrument. Vigselförrättare är Luleås kommunalråd Yvonne Stålnacke.

Bröllopet ska dokumenteras och användas som en del i Luleås nya inflyttarkampanj Alla
hjärtans stad.

– Kampanjen Alla hjärtans stad är ett sätt att visa att Luleå är en stad för alla, invånarnas kärlek till staden och att Luleå är Norrbottens livsnerv och norra Sveriges hjärta. Kort och gott en öppen, modern och trevlig plats att bo på med fantastisk natur runt hörnet, säger Anna Degerman, utvecklingschef på Luleå kommun.

Media bjuds in att ta del av bröllopet, om ni anmäler er får ni en reserverad fotoplats inne i iskonserthallen Ice Music.

Anmälan skickas till: ulrica.ohman@lulea.se

Var: Iskonserthallen Ice Music på Gültzauudden
När: Fredagen den 14 februari klockan 10.00
(fotografer ska vara på plats 15 minuter innan vigseln börjar).

Brudparet svarar på frågor efter vigseln, Anna Degerman, utvecklingschef på Luleå
kommun finns på plats för att svara på frågor.

Kontakt:
Anna Degerman, utvecklingschef Luleå kommun