Årets krisberedskapsvecka igång

Lila blommor med en fjäril på

Den 28 maj till 3 juni 2018 uppmärksammar kommunen den nationella krisberedskapsveckan. Passa på att lära dig mer om hemberedskap, delta i våra aktiviteter eller besök våra utställningar.

Krisberedskapsveckan är MSB:s kampanj som genomförs tillsammans med bland andra kommunerna. Årets kampanj inträffar den 28 maj-3 juni 2018. Allt om Krisberedskapsveckan och utskicket till hushållen 2018: MSB.se/krisberedskapsveckanlänk till annan webbplats

Krisberedskapsveckan i Luleå avslutas söndag den 3 juni med ett evenemang på Södra Hamnplan. Där medverkar bland andra personal från kommunens VA-avdelningen med information om vad man bör tänka på gällande vatten i händelse av kris.
Användning och hantering av vatten under krislänk till annan webbplats

Förutom viktig information kommer vi att hålla paneldiskussioner, visa utställningar, hålla tipsrunda och bjuda på grillkorv, kaffe och saft.

Läs mer om hemberedskap och krisberedskapsveckan 2018 här