Hon blir ny chef för stadsbyggnadsförvaltningen

Helén Wiklund Wårell har utsetts till ny förvaltningschef för stadsbyggnadsförvaltningen. Helén är för närvarande fritidschef i Luleå kommun. Hon tillträder sin nya tjänst den 6 augusti.

Helén Wiklund Wårell, ny chef för stadsbyggnadsförvaltningen

Helén Wiklund Wårell har varit chef på fritidsförvaltningen i elva år och har en gedigen erfarenhet av Luleå kommun som organisation.

– Helén är en av kommunens mest välmeriterade ledare, det känns fantastiskt bra att hon accepterat denna spännande utmaning, säger kommundirektör Mikael Lekfalk.

– Jag är ödmjuk inför uppdraget och ser fram emot att få fortsätta vara med i Luleås utveckling fast i en annan roll, säger Helén.

Helén Wiklund Wårell efterträder Roger Danell som vid årsskiftet tillträdde som vd för Luleå kommunföretag AB.